• ANA SAYFA
  • KURUMSAL
  • DONDURMA BAZLARI
    SÜTLÜ DONDURMA BAZLARI MEYVELİ DONDURMA BAZLARI ÇİKOLATALI BAZLAR ÜRÜN GELİŞTİRİCİLER HAZIR TOZ KARIŞIMLAR
  • DİYET ÜRÜNLER
    DİYET ÜRÜNLER
  • PASTELER
    SÜTLÜ DONDURMA PASTELERİ MEYVELİ DONDURMA PASTELERİ
  • BESLEMELER
    BESLEMELER / VARIEGATI
  • PINO PINGUINO
    PINO PINGUINO
  • SERVİSLER
  • İLETİŞİM
+90 258 261 66 13
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • DONDURMA BAZLARI
      • SÜTLÜ DONDURMA BAZLARI
      • MEYVELİ DONDURMA BAZLARI
      • ÇİKOLATALI BAZLAR
      • ÜRÜN GELİŞTİRİCİLER
      • HAZIR TOZ KARIŞIMLAR
    • DİYET ÜRÜNLER
      • DİYET ÜRÜNLER
    • PASTELER
      • SÜTLÜ DONDURMA PASTELERİ
      • MEYVELİ DONDURMA PASTELERİ
    • BESLEMELER
      • BESLEMELER / VARIEGATI
    • PINO PINGUINO
      • PINO PINGUINO
  • SERVİSLER
    • GELATO ŞEFİ OLMAK İÇİN 10 İPUCU
    • GELATO MAĞAZASI AÇMAK İÇİN İŞ PLANI
    • ARTISAN GELATO MALZEMELERİ
    • GELATO VE PASTA KURSLARININ ÖNEMİ
  • İLETİŞİM

ARTISAN GELATO MALZEMELERİ

Malzemelerin ve hammaddelerin seçimi, gelato yapım sürecinde en önemli adımlardan biridir, çünkü doğrudan son ürünün kalitesinin belirlenmesine katkıda bulunur. Yüksek kaliteli bir esnaf gelato üretmek için gerekli malzemeler: su, süt, kuru süt, krema, şeker, meyve ve gelato yapısını iyileştirmek için emülgatörler ve stabilizatörlerle birleştirilmiş yumurtalar. Bu nedenle, çok çeşitli taze, kaliteli hammaddeleri bulmak ve korumak her zaman kolay değildir.

GELATO İÇİN YARIŞTIRILMIŞ ÜRÜNLER VE BİLEŞENLERİN KULLANIMI.

Bu gelato muhtevası, gelato şeflerinin - yeni başlayanlar ve uzmanlar - günlük çalışmalarında

1) Sürekli kalite ve lezzet ile esnaf gelato üretilmesini sağlarlar: aslında yarı mamul gelato malzemelerle, nihai ürünün işçiliğini etkilemeden gelato kalitesini ve tadını korumak ve muhafaza etmek mümkündür.

2) Esnaf gelato, lezzet, hacim ve yapı arasındaki dengeye dayanıyor; bu nedenle dengeleme aşamasındaki küçük bir hata bu dengeyi önleyebilir. Bu sebeple önceden ölçeklendirilmiş gelato muhtevası kullanarak - E.G. Bazlar - şefin hatalardan ve gözetimden kaçınmasına yardımcı olur ve bu sayede en uygun tat ve kremalı bir zanaatkar dondurması sunar.

3) Gelato şef olmak yaratıcı bir iştir. Bu nedenle, yeni müşteriler çekmek ve onlara konuşacakları şeyler için yeni lezzetler ve tarifler icat etmek önemlidir. Ancak, yeni tatlar ve kombinasyonlar oluşturmak kolay değildir ve çok zaman alır. Yarı mamul gelato ürünleri, şefin rutin işlerini basitleştirir ve yeni tarifler oluşturmak için daha fazla zaman sağlar. Başka bir deyişle, farklı bir şekilde çalışmanıza izin veriyorlar.

4) Esnaf gelato için yarı mamul ürünlerin kullanılması, şefin daha geniş çeşitlilikte lezzetler oluşturmasını sağlar. Bazı gelato lezzetleri, başarılı bir gelato mağazasında çok önemlidir: vanilya, çikolata, fındık, dondurulmuş yoğurt, çilek, limon ve fıstık, birkaç isim. Bununla birlikte, müşteriler geniş ve dinamik lezzetler arasından seçim yapmayı severler. Yarı mamul ürünler sayesinde, gelato şefi yılın her mevsimi için geniş bir yelpazede lezzetler kolayca yapabilir.

5) Son olarak, yarı mamul ürünlerin seçimi, gelato üretimi sırasında gıda güvenliği prosedürlerinin korunmasına yardımcı olur. Aslında yarı mamul ürünler kullanmak, gıda güvenliği ile ilgili riskleri en aza indirmeyi mümkün kılar.

Ana Sayfa
Kurumsal
Servisler
İletişim
Sümer Mah. 2262/1 Sokak No:27
Merkezefendi / DENİZLİ
[email protected]
Tel: +90 258 261 66 13
Fax: +90 258 242 85 31
Bab Gıda Maddeleri, Pregel Türkiye ithalatçısıdır.
Web Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım