Üstün tadı ve teknik özellikleri olan karamelli beyaz çikolata – üstün kaliteli bir reçeteden başlayarak üretilir. Aroma, yani kremamsılık, yüksek akışkanlık noktası, kristalizasyon kapasitesi, şekerleme/amber rengi, azaltılmış şeker içeriği, onu en talepkar müşteriler tarafından bile takdir edilen mükemmel mükemmelliğe sahip bir içerik haline getirir. Kendi üretimimiz olan en kaliteli kakao yağının kullanılması, tüm İcam çikolatalarına temiz bir aromatik profil kazandırır; bu tarif, karamel ve sütün yoğun kokusunu güçlendirir. Süt dokunuşunu kapatmadan yoğun karamel ve krema aroması. Farklı ve hoş bir tatlılık, tuzlu bir notayla birleşiyor. Sonuç harika bir karaktere sahip lezzetli bir çikolatadır. Şekerleme/kehribar rengi.
Chocolate coated
Hollow shells
Ganaches and fillings
Coatings
Hot chocolate
Modelling
One shot
Pastry bases
Icing
Creams and mousses
For decorations
Coatings
Stracciatella
Ingredients