Kakao yetiştiren başlıca ülkelerin birçoğunda uzun süredir devam eden varlığımız, çok sayıda tarım kooperatifiyle sağlam ortaklıklar geliştirmemize olanak sağladı. Tarım uzmanlarımız, olağanüstü kalitede çikolata yaratmak amacıyla hasat, fermantasyon ve kurutma aşamaları da dahil olmak üzere çiftçilerle yakın işbirliği içinde çalışarak plantasyon gelişimi için ideal koşulları yaratmaya kendilerini adamıştır.
Kakaomuzun büyüyüp lezzetli çikolataya dönüşmesi için birçok insanın ortak katkısı gerekiyor. Çikolatamızın pek çok insanın tutkusunun ve sıkı çalışmasının ürünü olduğunu biliyoruz, bu nedenle yüksek kaliteli çikolata yaratmak için her gün emek veren herkesle ilgilenmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu, Orsenigo fabrikamızda olduğu kadar kakao yetiştiren ülkelerde de önemlidir.
Üzerinde yaşadığımız gezegen değerlidir. Biz ICAM olarak her zaman buna ikna olduk, bu nedenle her gün çevreye karşı erdemli ve özenli davranışlar uygulamaya kararlıyız. Kakao yetiştirdiğimiz alanların biyolojik çeşitliliğini korumak, geri dönüştürülebilir ve hatta kompostlanabilir ambalajlar tasarlamak ve karbon emisyonlarını azaltmak olsun, önceliğimiz gezegen üzerinde giderek daha az etki yaratmaktır.
Son teknoloji üretim teknikleri, pazar trendlerine uygun yüzlerce yeni tarifin oluşturulması üzerinde çalışan bir araştırma ve geliştirme departmanı. Çikolataya olan tutkumuz bizi, diyet tercihleri ??ve ihtiyaçları ne olursa olsun herkesin tadını çıkarabileceği benzersiz bir içerik için sürekli yeni çeşitler yaratmaya itiyor.